Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

Αβάδιστα


Αλήθεια, την ιδέα την είχα εδώ και καιρό, ήμουν σίγουρος ότι θα είχε εμπορική επιτυχία, αλλά δεν ήξερα ότι θα μπορούσα να την υποστηρίξω με τη βοήθεια της Αγίας Γραφής!

"Έχεις τάξει στον τάδε Άγιο ή στην τάδε Παναγία και βαριέσαι να πας;
Θες να πας αλλά σου χαλάνε το image οι θεούσες;
Είσαι πολυάσχολη θεούσα και θες να οργανώσεις τα τάματά σου καλύτερα και αποδοτικότερα;

Μην ανησυχείτε! Αναλαμβάνουμε το τάμα σας!
Με δίκτυο έμπιστων συνεργατών στην Ελλάδα και το εξωτερικό, παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες εκπλήρωσης ταμάτων, άμεσα, εχέμυθα και οικονομικά.

Ανανεώστε τώρα την εμπιστοσύνη του Κυρίου στο πρόσωπό σας! Αποκτήστε συμμάχους στην επιδίωξη των στόχων σας! Τώρα μπορείτε να τάζετε όπου και όσο συχνά θέλετε!
Ελάτε να βρούμε μαζί το πακέτο που σας ταιριάζει.

Με την εγγύηση της "StoBoiSas ΑΕ" και της Αγίας Γραφής."

Κι όμως, το Λευιτικόν με είχε προλάβει, όπως διάβασα μεταξύ πολλών άλλων σ' αυτή τη διαφωτιστικότατη ανάρτηση, βοήθειά μας.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος2/1/10, 2:50 μ.μ.

    Την εκπλήρωση ενός τάματος, στην οποία υπήρξα αυτόπτης μάρτυρας, μου θύμισες:
    Είχε τάξει το μωρό της μια μάνα να το βαφτίσει σ' ένα μακρινό (στου διαόλου τη μάνα, αν μου επιτρέπεται) αλλά "θαυματουργό" μοναστήρι της Παναγίας, στην είσοδο του οποίου υπάρχει μια μεγάλη, απότομη και ολισθηρή, από τα πατήματα των χιλιάδων πιστών, πέτρινη σκάλα. Έγινε κανονικά το μυστήριο, αλλά στην έξοδο γλίστρησε στο πρώτο σκαλοπάτι η μάνα, χωρίς το νεοφώτιστο, ευτυχώς, (το κρατούσε ο ανάδοχος, για να αναδειχθεί έτσι ο σωτήριος ρόλος των νονών) και κατέβηκε με τον κώλο την επικίνδυνη σκάλα! Κόπηκε η ανάσα όλων μέχρι να φτάσει στον πάτο, αλλά την γλίτωσε με μώλωπες μόνο, τους οποίους και δε μας έδειξε, φυσικά. "Θαύμα!" αναφώνησαν παρόλα αυτά οι πιστοί.
    Ο αυτόπτης μάρτυρας έβγαλε τότε την ακόλουθη μαντινάδα:
    Της Παναγίας τάξιμο
    έκαμες δίχως δόλο
    τη μέτρησες, παρόλα αυτά,
    τη σκάλα με τον κώλο!

    Κωστής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή